ua
Отримати консультацію

Політика про обробку та захист персональних даних

Мета цієї Політики про обробку та захист персональних даних полягає в тому, щоб інформувати вас про те, як Товариство з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВИЙ ДІМ «БУСТХАБ», юридична особа зареєстрована відповідно до законодавства України, код ЄДРПОУ 45596755, місцезнаходження Україна, 04071, місто Київ, провулок Ярославський, будинок 1/3 (далі  по тексту «Бустхаб») обробляє ваші персональні дані, які ви надаєте Бустхаб та ваші права у зв’язку з цим, в тому числі персональні дані, які містяться у файлах cookie, на нашому веб-сайті https://platma.academy (далі «веб-сайт»). 

Фактом реєстрації на нашому веб-сайті ви надаєте Бустхаб згоду на збирання та обробку ваших персональних даних на умовах визначених положеннями цієї Політики, фактом надання згоди на cookie банері при відвідування нашого веб-сайту ви надаєте згоду на збирання та обробку персональних даних, які можуть містити файли cookie.

1. Персональні дані, які ми збираємо/обробляємо, мета та підстави:

Під час реєстрації (створення акаунту користувача) та онлайн-купівлі послуг на веб-сайті ми збираємо наступні дані:

  • Ім’я та Прізвище, електронну пошту, номер телефону, країну/регіон користувача, номер замовлення, історію замовлень послуг, інформацію про оплату, код користувача, ІP-адреса.

Обробка вищевказаних персональних даних необхідна нам для забезпечення належної реєстрації  акаунту користувача, його адміністрування та забезпечення користувачу доступу для його використання, для обробки покупки на веб-сайті, для виконання нами угоди з користувачем щодо замовлень послуг Бустхаб, для обслуговування та підтримки користувача. Ми здійснюємо вказану збір/обробку на підставі вашої згоди згідно п.1 ч.1 ст.11 Закону України «Про захист персональних даних», та на підставі положень  п.3 ч.1 ст.11 та п.6 ч.1 ст.11 Закону України «Про захист персональних даних».

Для аналізу активності користувачів на веб – сайті (файли cookie) ми збираємо/обробляємо наступні дані: 

  • IP-адресу, дії користувача, країну/регіон користувача, часові позначки, інформацію щодо перегляду, зокрема інформацію про попередні відвідування користувача й уподобання на веб-сайті.

Якщо ви даєте згоду на використання файлів cookie, ми обробляємо персональні дані на підставі нашого законного інтересу для вдосконалення наших послуг на підставі вашої згоди згідно п.1 ч.1 ст.11 Закону України «Про захист персональних даних», та на підставі положень  п.6 ч.1 ст.11 Закону України «Про захист персональних даних». Будь ласка, ознайомтеся з положеннями про файли cookie для отримання додаткової детальної інформації у розділі 2 цієї Політики. 

Для цілей розсилки інформаційних та рекламних повідомлень ми збираємо/обробляємо наступні дані:

  • IP-адресу, дії користувача, часові позначки, інформацію щодо перегляду, зокрема інформація про ваші попередні відвідування й уподобання на веб-сайті, Ім’я та Прізвище, електронну пошту, номер телефону, країну користувача, інформацію про перегляд, зокрема активність користувача (дані/джерело реєстрації, активність щодо електронних листів — отримання, відкривання, натискання), дії на веб-сайті (ідентифікатор файлів cookie).

Наш законний інтерес у зборі/обробці вищевказаних даних полягає у забезпеченні належних, актуальних та інформативних персоналізованих інформаційних матеріалів та їх адмініструванні на підставі вашої згоди згідно п.1 ч.1 ст.11 Закону України «Про захист персональних даних», та на підставі положень  п.3 ч.1 ст.11 та п.6 ч.1 ст.11 Закону України «Про захист персональних даних».

2. Детальніше щодо файлів cookie

Ми разом з партнерами використовуємо файли cookie на нашому веб-сайті. 

Файл cookie — це невеликий фрагмент даних, який веб-сайт зберігає на комп’ютері або мобільному пристрої відвідувача.

Як зазначено на нашому банері cookie, ми використовуємо такі типи файлів cookie:

Необхідні – файли cookie, які забезпечують основні функціональні можливості нашого веб-сайту. Ви можете їх вимкнути самостійно змінивши налаштування свого браузера, але це може вплинути на функціональність нашого веб-сайту. 

Статистичні – файли cookie, які ми використовуємо для збору сукупної статистики про ваш візит. Вони дозволяють нам підраховувати відвідування та джерела трафіку, дізнаватись які сторінки є найменш популярними, та бачити, як відвідувачі рухаються по веб-сайту. Інформація, яку збирають ці файли cookie, часто є агрегованою, а отже, анонімною. На нашому веб-сайті ми використовуємо сторонні сервіси онлайн-аналітики, такі як Google Analytics та Facebook Pixel. Постачальники послуг, які адмініструють ці аналітичні послуги, використовують автоматизовані технології для збору даних (таких як адреса електронної пошти, IP-адреси, файли cookie та інші ідентифікатори пристроїв) для оцінки, наприклад, використання сайту та діагностики технічних проблем. 

Рекламні – файли cookie, які можуть бути використані нами для створення профілю ваших інтересів та показу рекламних матеріалів. Вони не зберігають безпосередньо персональну інформацію, але засновані на унікальній ідентифікації вашого браузера та інтернет-пристрою. Якщо ви не дозволите ці файли cookie, реклама, що надається/демонструється вам, буде менш релевантною. 

Ви маєте контроль над файлами cookie та можете в будь-який момент увімкнути/вимкнути їх. Ви завжди можете відкликати свою згоду або змінити налаштування своєї згоди щодо файлів cookie на цій сторінці.

Ви можете також використовувати налаштування свого браузера чи пристрою для налаштування файлів cookie. Посилання нижче містять інформацію про налаштування файлів cookie у наступних найбільш поширених браузерах:   

Safari;

Google Chrome;

Opera;

Firefox;

Microsoft Internet Explorer

Щоб дізнатися більше про Google Analytics та/або відмовитись від використання файлів cookie натисніть тут.

Щоб дізнатися більше про Facebook Pixel та/або відмовитись від використання файлів cookie натисніть тут.

Якщо ви не зробите вибір у нашому банері про файли cookie, файли cookie не будуть розгорнуті, але банер з’являтиметься знову кожного разу, коли ви відвідуватимете наш веб-сайт.

3. Кому ми передаємо персональні дані

Ми можемо передавати ваші персональні нашим підрядникам, партнерам та органам влади, яким вони потрібні для виконання перерахованих у розділі 2 цієї Політики цілей (мети) обробки, або яким ми зобов’язані розкривати ваші дані відповідно до чинного законодавства, в Україні та за кордоном.

У деяких випадках ми можемо використовувати послуги підрядників та сторонніх обробників для обробки ваших персональних даних від нашого імені, наприклад, постачальників рішень для резервного копіювання або хмарних рішень, або інших ІТ-систем, що використовуються нами.

Для передачі персональних даних всередині України та за кордоном ми використовуємо договори про обробку персональних даних. Якщо персональні дані передаються з України в ЄС/ЄЕП або в країни за межами ЄС/ЄЕП,  Бустхаб забезпечує належний рівень захисту, використовуючи стандартні договірні положення, які направлені на захист персональних даних, в угодах з отримувачами даних або гарантуючи, що отримувачі щонайменше підлягають проходженню спеціальних механізмів сертифікації або що вони є «безпечними» третіми країнами, згідно з вимогами чинного законодавства та/або переліком держав, які забезпечують належний захист персональних даних, визначеним Кабінет Міністрів України.  Відповідно до чинного законодавства України (ч.3 ст.29 Закону України «Про захист персональних даних») держави – учасниці Європейського економічного простору, а також держави, які підписали Конвенцію Ради Європи про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних, визнаються такими, що забезпечують належний рівень захисту персональних даних.

Фактом надання нам ваших персональних даних ви надаєте згоду передавати ваші персональні дані як це визначено в цьому розділі, та не вимагаєте повідомляти вас про таку передачу. В протилежному випадку ви повинні зупинити використання веб-сайту та не надавати нам свої персональні дані.

4. Де зберігаються персональні дані та як ми їх захищаємо

Ми зберігаємо повний контроль над персональними даними, зібраними на веб-сайті, в тому числі за допомогою файлів cookie, зберігаючи дані на захищених серверах, які повністю належать і контролюються Бустхаб. 

Ми захищаємо персональні дані організаційними та технічними способами, в том числі наступними:

– до більшості персональних даних, зібраних за допомогою файлів cookie, ми не маємо прямого доступу;

– ми не здійснюємо дії по об’єднанню ваших персональних даних, до яких ми маємо доступ, з персональними даними з інших джерел, що може вплинути на легкість ідентифікації вашої особи;

– наші працівники навчені основам кібербезпеки та приватності;

– ми використовуємо посилені вимоги до паролів. 

5. Термін зберігання персональних даних

Журнали відвідувачів веб-сайту автоматично видаляють інформацію про відвідування кожні 12 місяців.

Ми зберігаємо інші ваші персональні дані протягом невизначеного строку – так довго, як це необхідно для виконання цілей, описаних вище в розділі 1 цієї Політики, або доки ви не скасуєте вашу згоду.

Правовою підставою для обробки нами ваших персональних даних є надана вами згода.

6. Права

Ви можете в будь-який час подати запит на доступ, виправлення й видалення ваших персональних даних. Крім того, ви можете обмежити обробку ваших персональних даних, заперечити проти обробки й скористатися своїм правом на розкриття й передавання ваших персональних даних.

Якщо ви надали згоду на обробку ваших персональних даних, ви можете відкликати її будь-якої миті, зв’язавшись з нами. Однак таке відкликання не вплине на будь-яку обробку персональних даних, яка відбулася до відкликання.

Детальніше з переліком ваших прав Ви можете ознайомитися у ст.8 Закону України «Про захист персональних даних».

7. Про електронну розсилку (інформаційні повідомлення )

Ми гарантуємо, що адреси електронної пошти користувачів не передаватимуться та не продаватимуться іншим компаніям. Нашу електронну розсилку одержують лише ті користувачі, які надали згоду (підписались) на отримання інформаційних повідомлень від Бустхаб. Такая електронна розсилка інформаційних повідомлень може містити інформацію про послуги та продукти Бустхаб, актуальні пропозиції, новини, акції, івенти Бустхаб, інші рекламні матеріали щодо послуг та продуктів Бустхаб. Також, разом з підпискою на розсилку, ви даєте згоду отримувати інформаційні повідомлення про незавершені замовлення на веб-сайті (товари у кошику), інформацію про послуги та продукти Бустхаб, які вас зацікавили.

Ви завжди можете скасувати підписку за посиланням, розташованим внизу кожного листа або звернувшись до служби підтримки клієнтів Бустхаб. Якщо ви не виявляли зацікавлення до нашої розсилки принаймні 3 місяці, ми залишаємо за собою право припинити надсилати вам нашу розсилку. Звичайно, ви можете підписатися знову в будь-який час. 

8. Контакти  

Конкретні запитання щодо зберігання та обробки ваших персональних даних або подання скарги або запитів щодо додаткової інформації про цю Політику можна надсилати нам на наступну адресу:

Товариство з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВИЙ ДІМ «БУСТХАБ»

Україна, 04071, місто Київ, провулок Ярославський, будинок 1/3

Електронна адреса: support.academy@platma.com

9. Зміни до Політики про обробку та захист персональних даних 

Ця Політика про обробку та захист персональних даних може бути оновлена й змінена, наприклад, через зміни чинного законодавства й практики в області захисту даних без попередження та вашої згоди. Ми рекомендуємо залишатися в курсі будь-яких змін до Політики про обробку та захист персональних даних шляхом особистого ознайомлення із нею на веб-сайті. Про деякі зміни вас інформуватимуть безпосередньо електронною поштою, і в певних ситуаціях вас можуть попросити прийняти значні зміни.

Дата останньої зміни Політики про обробку та захист персональних даних: 29.05.2024 року. 

contacts
Привіт 🤗
Маєте питання? Наша команда завжди готова вам допомогти! Задайте питання у будь-якому месенджері: